TUSAŞ, milli projeler için stajyer mühendis alımı yapacak

Roketsan-ATMACA-Banner

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, ülkemizin savunma sanayiinde dışa bağımlılığını azaltma hamlelerine doğrudan katkı sağlamaya devam ediyor. Milli projelere yakından tanıklık etme olanağı sunan ve TUSAŞ bünyesinde kurulan SKY (Senin Kariyer Yolun) stajyer mühendis programının başvuruları açıldı. Başvurular, 5 Ağustos – 13 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılabilecek.

Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği alanlarında olup, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında olan öğrenciler TUSAŞ’ın uzun dönem staj programı olan SKY stajyer mühendis programına başvuru yapabilecek. Milli Muharip Uçak başta olmak üzere Türkiye’nin milli projelerinde çalışma olanağı sağlayacak SKY Stajyer mühendis programı 8 ay sürecek. Stajyer Mühendisler haftada en az 1 gün TUSAŞ’ta çalışacak, görev süreleri boyunca ücret alabilecek. Stajyer mühendislerin ayrıca yol masrafları da TUSAŞ tarafından karşılanacak.

STM Banner

Milli projelere yakından tanıklık etme olanağı sunan TUSAŞ’ın SKY stajyer mühendis programı aynı zamanda öğrencilerin okullarında edindiği teorik altyapıyı pratik uygulamalarla güçlendirmesini sağlayacak. Stajyer Mühendis olarak TUSAŞ’a katılacak öğrenciler önce oryantasyon sürecine dahil edilecek. Öğrenciler, oryantasyon eğitimlerini tamamlamalarının ardından uzmanlık alanlarına göre belirlenen bölümlerde stajlarına başlayabilecek. Başvurular www.seninkariyeryolun.com adresinden yapılacak.


Kaynak: SavunmaSanayiST.com 

TUALCOM Gif Baner   Sarsılmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu