Meteksan Savunma, bir ülkeye daha DCSIM teslimatına hazırlanıyor

Roketsan-ATMACA-Banner

Meteksan Savunma Sanayii A.Ş, milli imkanlarla geliştirdiği Yara Savunma Simülatörünü (DCSIM), dördüncü bir ülkeye teslim etmeye hazırlanıyor.

Şu ana kadar Türkiye, Umman ve Güney Kore olmak üzere üç ülkenin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından kullanıma alınan Yara Savunma Simülatörünün dördüncü müşterisinin, bir Körfez ülkesi olduğunu daha önce belirtmiştik. Meteksan Savunma Sanayii Uluslararası Satış, Pazarlama ve Kurumsal İtibar Direktörü Burak AKBAŞ tarafından yapılan açıklamada, “3 ülkenin Deniz Kuvvetleri, Meteksan Savunma’nın Yara Savunma Simülatörü’nde eğitimlerini gerçekleştiriyor. 2018’de sözleşmesini imzaladığımız dördüncü ülkenin Yara Savunma Simülatörü’nü 2020’de teslim edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

STM Banner

Gemi personeline yara savunmaya hazır olma açısından uluslararası standartlara ve denizcilik standartlarına uygun eğitimler geliştirme ve uygulama ortamı sunmak amacıyla, Meteksan Savunma Sanayii A.Ş tarafından geliştirilen Yara Savunma Simülatörü, temel seviyeden ileri seviyeye kadar her kademedeki personelin ferdi ve timler oluşturarak, eğitimine uygun seçenekler sunmakta, her eğitime uygun ve uyarlanabilir sistem raporları ile eğitim değerlendirme, karşılaştırma ve raporlama imkânları sağlamaktadır.


Kaynak: SavunmaSanayiST.com

TUALCOM Gif Baner   Sarsılmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu