Dijital dönüşüm, Digital Impact’te masaya yatırılacak

Roketsan-ATMACA-Banner
Teknolojinin baş döndürücü gelişimini yani dijital dönüşümü konu edinen Digital Impact İstanbul Digital Dönüşüm Fuarı ve Zirvesi, 28-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Teknolojinin baş döndürücü gelişimi ile günümüzde iş süreçleri ve iş yapış şekillerinde önemli değişiklikler meydana geliyor. Öyle ki, yeni dönem endüstri ve yeni nesil teknolojilerle birlikte değişen üretim algısı, geleceğin tüm teknolojilerine ışık tutmaya devam ediyor. Yeni nesil robotik teknolojisi aracılığıyla üretim faaliyetlerindeki işçi yükünün azalması ve üretim sürelerinin kısalması, Ar-Ge’ye aktarılan kaynakları ve dolayısıyla yeni nesil teknolojilerin ortaya çıkış hızını arttırıyor. Yaşanan bu dönüşümler, savunma ve havacılık sanayiini de doğal olarak etkiliyor. Yeni nesil teknolojiler; toplumun bir kısmını bu değişime ayak uydurma yönüne teşvik ederken, bir kısmını ise yok olma tehdidine karşı teyakkuza geçiriyor. Peki bu yaşanan değişime nasıl ayak uyduracağız? Ya da değişime göre hareket etmeyip yok mu olacağız?

Bu kapsamda; her yıl düzenlenen Digital Impact, İstanbul Digital Dönüşüm Fuarı ve Zirvesi, bütün bu soruları yanıtlamak için 28-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl düzenlenecek fuarda, dijital etkinin sanayiye, ekonomiye ve haberleşmeye etkisi tüm yönleriyle ele alınırken, sektörün uzman isimleri de dijital dönüşüme dair fikir paylaşımlarıyla yerini alacak. Fuarda aynı zamanda; değişime dair yol haritasının da oluşturulması konusunda bazı sorulara yanıt aranacak.

STM Banner

Robotik sistemlerden yapay zekaya, 5G’den bulut bilişime kadar pek çok konu…

Fuar; finans, eğitim, sanayi, ekonomi dahil olmak üzere hemen hemen tüm sektörleri etkisi altına alan dijitalleşme olgusu çerçevesinde pek çok detaya ev sahipliği yapacak. 3 gün sürecek fuar kapsamında; Dijital sanayi ve Endüstri 4.0, dijital ekonomi, 5G ve nesnelerin interneti konularında uzman kişiler tarafından sunumlar yapılırken, bu alanlarda ürün ve hizmetleri olan işletmelerin çözümleri de ziyaretçilere sunulacak.

Sanayi devleri, OSB’ler, teknokent firmaları, ticaret ve sanayi odaları ile KOBİ’lerin katılım göstereceği etkinlikte; 3D yazıcı, robotik sistemler, IoT, siber güvenlik, yapay zeka, otonom araçlar, akıllı bina, sensör, yazılım, bilgisayar, bulut bilişim, enerji yönetim sistemleri, iş zekası ve büyük veri gibi alanlarda faaliyet gösteren firmalar da bu önemli fuarda katılımcı olarak yerini alacak.

HYF Fuarcılık tarafından düzenlenen, Endüstri 4.0 Dijital Dönüşüm Derneği ve Eticaret Merkezi’nin desteğiyle gerçekleşen fuarda, 400 üst düzey firma ve 50 bini aşkın ziyaretçinin konuk edilmesi planlanıyor. Ayrıca fuara, ASELSAN ve HAVELSAN gibi Türkiye’nin önde gelen firmaları tarafından da katılım sağlanacak.

Digital Impact Fuarı’na katılmak için buraya tıklayabilir ve başvuru formunu doldurabilirsiniz.


Kaynak: SavunmaSanayiST.com

  Sarsılmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu