ASELSAN 43 yaşında

Roketsan-ATMACA-Banner

Türk Savunma Sanayinin en büyük kuruluşu ASELSAN, 43’üncü kuruluş yıldönümünde 6 bini aşkın çalışanı ile Anıtkabir’i ziyaret etti.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, yöneticiler ve çalışanlar ile birlikte Aslanlı Yoldan yürüyerek geldikleri Anıtkabir’de saygı duruşunda bulundu.

STM Banner

Mozoleye çelenk bırakan Prof. Dr. Haluk Görgün, saygı duruşundan sonra Anıtkabir özel defterini imzaladı. Prof. Dr. Görgün, deftere şunları yazdı:

“Ulu Önder Atatürk, ASELSAN Ailesi olarak kuruluşumuzun 43’üncü yılını kutladığımız bu günde gururla yüksek huzurlarınızdayız.

Kurulduğu günden bugüne ASELSAN, küresel pazarda yarattığı değerler ile sürdürülebilir büyümesini koruyan, stratejik bir ortak olarak güven duyulan, çevreye ve insana duyarlı bir milli teknoloji firması olarak varlığını sürdürmekte, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması arzusuyla çalışmalarında emin adımlarla ilerlemektedir.

Kahraman ordumuzun ve Milletimizin ASELSAN’ı olmak için ilerlediğimiz teknoloji yolculuğunda; ‘Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve her ulus kişisinin kafasına koyacağız. Bilim ve fen için kayıt ve şart yoktur.’ özdeyişiniz ana ilkemiz olmuştur. Ruhunuz şad olsun.”


Kaynak: SavunmaSanayiST.com

  Sarsılmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu